Over mij

Ik ben een gevoelsmens, in de breedste zin van het woord.

Ik ben Joyce Caboor, in augustus 2016 ben ik begonnen aan mijn avontuur als zelfstandig fotografe. Daarvoor volgde ik de vierjarige opleiding Fotografie aan het Grafisch Lyceum Rotterdam. 

Sinds eind 2019 richt ik me op bedrijfsfotografie.

Ik ben een gevoelsmens, in de breedste zin van het woord. Daardoor begrijp ik wat mensen triggert en lukt het me om de echtheid vast te leggen zoals zij is.

Schrijven met licht

Het vertalen van jullie verhaal of boodschap naar beeld, zodat iedereen het kan verstaan.

 1. Eerst eens rond de tafel met een bakje koffie.
  Een leuk en open, vrijblijvend gesprek waarbij we de mogelijkheden samen overleggen.
 2. Vervolgens maak ik voor jullie een persoonlijke visuele offerte.
 3. Zijn jullie akkoord? Super leuk, dan kunnen we een datum afspreken voor het fotograferen.
 4. We gaan nog eens over alle details heen, tekenen de licenties en dan kunnen we op pad voor het echte werk 😉
 5. Na het fotograferen stort ik me op het selecteren van de beelden.
 6. Hierna volgt de beeldbewerking.
 7. Als de foto’s klaar zijn, worden ze op lage en hoge resolutie verstuurd via Wetransfer of op een USB stick gezet.
 8. En als aller laatst komt de factuur, ik ben pas tevreden wanneer jullie dit zijn.

Pakketten

Als bedrijf wil je dat jullie verhaal verteld wordt aan (toekomstige) klanten, zodat zij weten wat jullie doen, waar jullie voor staan en wie jullie zijn. De kracht van beeld is onmisbaar, voor elk bedrijf. Hoe mooi is het wanneer een klant op jullie website komt en denkt: "Wat een mooi product, dat wil ik ook", "Je kan zien dat die mensen hun werk met passie doen" of "Wauw dat eten ziet er lekker uit, daar wil ik wel eens gaan eten"?

The Business
 • Fotografie van jullie dienstverlening/werkwijze, Portret- of Productfotografie
 • Een complete visuele offerte gebaseerd op jouw bedrijf en huisstijl
 • 4 uur fotografie
 • 60 foto's in normale en hoge resolutie, stuk voor stuk zorgvuldig bewerkt
 • De juiste licenties
The Experience
 • Product, Portret, Dienstverlening/Werkwijze, in- en exterieur
 • Een complete visuele offerte gebaseerd op jouw bedrijf en huisstijl
 • 8 uur fotografie
 • 120 foto's in hoge + web resolutie, stuk voor stuk zorgvuldig bewerkt
 • De juiste licenties
The People/Product
 • Portret of Productfotografie
 • Een complete visuele offerte gebaseerd op jouw bedrijf en huisstijl
 • 2 uur fotografie
 • 30 foto's in normale en hoge resolutie, stuk voor stuk zorgvuldig bewerkt
 • De juiste licenties

Wil je meer informatie over hoe ik je van dienst kan zijn?

neem contact met me op

Klanten aan het woord

“Mooie sfeerfoto’s van onze producten die onze identiteit uitstralen. Dat was onze vraag aan Joyce en ze voelde meteen aan wat wij nodig hadden. We hadden moodboards gemaakt en een overzicht van alle foto’s die we graag wilden hebben. Dat werkt heel fijn als je aan de slag gaat met de foto’s. Aan Joyce heb je een creatieve fotograaf, een perfectionist met oog voor detail. Ze staat ook open voor nieuwe ideeën. Het leuke is dat ze verder denkt dan de opdracht zelf. ‘Zullen we hier ook nog een foto van maken?’ vroeg ze dan. Kortom, we zijn heel tevreden!”

Janine Tazelaar de Appelaere

“We wilden graag foto's voor onze website. Wat fijn dat Joyce ons meteen op ons gemak wist te stellen. Joyce is een heel aardige en kundige vrouw. Ze is heel gewoon, je voelt je meteen prettig bij haar. Daardoor zijn het ontspannen foto's geworden en dat willen we ook graag uitstralen”

Monique en Peter van Erp Ambiance huidverzorging

“We wilden heel graag een fotoreportage van ons strandpaviljoen in de vier jaargetijden met de bijbehorende gerechten.  Ik vond het een zeer prettige samenwerking. Joyce is heel open en begreep wat ik wilde bereiken met de shoot. Dat Joyce daarvoor op de gekste plekken moest gaan staan, was voor haar heel normaal. Een fotograaf die door blijft gaan tot het goede shot er is, top!” 

Freek de Feijter Strand Ruig

Medio 2018 is Joyce Caboor Photography op ons pad gekomen. Onze gerealiseerde architectonische projecten wilde we op een professionele en kundige wijze in beeld gebracht hebben. Na enige research kwamen er meerdere lovende verhalen over Joyce, voor ons voldoende reden haar te contacteren en af te spreken. Na een enthousiast gesprek spraken we af het door ons ontworpen voormalige VVV-kantoor in Sluis te fotograferen. Het resultaat? Ge-wel-dig! Joyce is niet meer weg te denken en fotografeert al onze relevante afgeronde projecten.

Geoffrey van Troost Lamminsvliet

Joyce weet exact hoe ze een persoonlijkheid in beeld moet brengen en hoe ze dat op de fijnste manier kan vastleggen. Ze heeft de portretfoto’s gemaakt voor mijn zakelijke sociale media kanalen en ik hoor nog steeds mijn klanten zeggen: “Die foto, dat is echt hoe jij bent”. Ik ben heel blij met de samenwerking met Joyce en kan haar van harte aanbevelen!

Matthijs Quaars Diamond Podcasting

Na zeer goede ervaringen met Joyce als fotografe en vormgever van het “smoelenboek” voor Vervaet stond het voor mij buiten kijf dat ik voor mijn eigen website de foto’s ook door Joyce wou laten maken. Ze heeft een goed oog voor detail, ruimte, kleur en uiteraard het te fotograferen beeld (mens of object). Daarbij is ze prima in staat om te plannen en te organiseren, zodat een grote opdracht zoals het smoelenboek erg vlot verliep. Ook de foto’s voor mijn eigen website waren snel gemaakt en ik ben er nog steeds zeer blij mee! Voor iedereen die mooie, sprekende portretten wil, of prachtige bedrijfsfoto’s die voor zich spreken, laat Joyce je foto’s maken, je zult er geen spijt van krijgen.

Serge Humbert-Laprade Pont Neuf BV

Als interieur ontwerper spelen kleur en compositie een hele belangrijke rol in mijn ontwerpen. Ik ben behoorlijk kritisch in hoe deze op beeld getoond worden. En dat is nu gelijk zo mooi, want Joyce had aan een paar woorden genoeg en maakte echt de meest waanzinnige foto’s van mij en mijn ontwerpen! Vol van kleur, sfeer en beleving! Joyce weet de foto’s zo vast te leggen, dat het verhaal er rond niet meer nodig is. Heel blij mee, dankjewel!

Anouk Brugge ANOUK – The Home Stylist

Voor de website van Salarisbureau Bogaard, die binnenkort online gaat, hebben we foto's laten maken door Joyce Caboor Photography. Ondanks dat ik mij niet comfortabel voel met een camera op mij gericht ben ik zeer tevreden met het resultaat. Het werd uiteindelijk een hele relaxte en gezellige shoot, we hebben veel gelachen. Bedankt Joyce!

Ranco Bogaard Salarisbureau Bogaard

Voor ons bedrijf hadden we nieuwe teamfoto's nodig voor al onze uitingen. Zowel voor onze website, onze sociale media als de papieren media. Het foto's maken ging vlot en was spontaan. En het resultaat was werkelijk verbluffend goed! Ook gaf Joyce tijdens het foto's maken goede tips om iedereen er zo goed mogelijk te doen uitkomen. We voelden ons echte fotomodellen, en niet alleen tijdens de sessie, maar ook toen we het resultaat zagen. Ik kan Joyce dus echt aanbevelen. Het is een vakvrouw in hart en nieren. Joyce, nomaals dank namens Team Versluijs

Brigit Tetteroo - Hieltjes Versluijs Makelaardij

Joyce Caboor Photography . Alle rechten voorbehouden.